Диагностика и лечение на всички видове очни заболявания

Очна клиника “Трошев” е тясно специализирано здравно заведение, което предлага диагностика и лечение на всички видове очни заболявания - от рутинни процедури и изследвания до комплексни операции, практикувани на малко места в България. Сред тях са хирургия на катаракта, глаукома, витреална хирургия (операции на ретината, стъкловидно тяло и заден очен сегмент), съвременно лечение на мързеливо око при децата и още много.

Клиниката разполага и с добре оборудвана оптика, предлагаща богат асортимент диоптрични рамки, стъкла и контактни лещи.

 

 

 

Пациенти от 0 до 99+ години

 

Клиниката отватя врати през месец юли, 2009 година, и бързо печели доверието на стотици пациенти с отличния си екип, отношение, експертиза и последно поколение апаратура. Превръща се в една от водещите очни клиники в България, като привлича пациенти от страната и чужбина. Широкият спектър на предлаганите услуги обслужва пациенти от 0 до 99+ години - от специализирана профилактика на зрението на бебета от 3 месечна възраст до отлична експертна помощ в хирургичното лечение на старческо перде...

В клиниката се извършват над 4000 прегледи годишно, над 1000 операции и близо 800 лазерни процедури.

 

Отличен екип от специалисти

 

Екипът на очна клиника “Трошев” включва висококвалифицирани специалисти, доказали имената си в областта на офталмологията благодарение на дългогодишна целенасочена работа в полза на здравето на очите на хиляди пациенти. Специалистите на клиниката са изградили и поддържат отлични взаимоотношения и с други признати експерти в браша. Ежегодно обменят опит и добри медицински практики, посещавайки световните офталмологични форуми.

 
 

Апаратура от последно поколение

 

Оборудването на клиниката е изпитано и високотехнологично, като се използват апарати от последно поколение, производство на световните лидери в областта. 

 

Съвременни методи за лечение

 

Работи се само с най-съвременните и щадящи методи за лечение, като се използват висококачествени консумативи само на изпитани европейски и американски брандове.

 

 

Договор със здравна каса

 

Клиника “Трошев” притежава всички необходими сертификати по българското законодателство и отговаря на европейските стандарти за високо качество на хирургичните и диагностични процедури в областта на офталмологията. Работи с Националната здравноосигурителнка каса (НЗОК), както в доболнична, така и в болничната помощ, по основните клинични пътеки.

 

Отношение с грижа към пациента

 

Усмихнатият и любезен екип от специалисти се грижи за комфорта и спокойствието на своите пациенти по време на всяко тяхно посещение в клиниката.